Bal Peteği Anaokulu

Vizyon: Okulunu seven paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duygusu gelişmiş, mutlu, güvenli, sağlıklı, başarılı çocuklar yetiştirmek ve mesleki gücümüzü çocuktan yana kullanmak.

Misyon: Eğitimde sürekli yenileşmeyi ve gelişmeyi sağlayarak, eşit anlayışı ile geleceği şekillendirecek bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2020 yılında E Twinning Ulusal Kalite Okul Etiketi, 2021 yılında E Twinning Avrupa Kalite Okul Etiketi, 2020 yılında Okulum Temiz Sertifikası, 2021 yılında Okulum Temiz Sertifikası, 2022 yılında Okulum Temiz Sertifikası. 2023 yılında Okulum Temiz Sertifikası.

Saatler: 08:00-17:00
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda e Twinning projeleri yürütülmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 120

WEB - https://balpetegi.meb.k12.tr

Adres - İnönü Mah.Fatih Cad.Hilal Sok. No2

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - İnönü Mah.Fatih Cad.Hilal Sok.

Adres - İnönü Mah.Fatih Cad.Hilal Sok. No2

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık BİNGÖL/MERKEZ Okulumuz şehir merkezindedir. Merkez TOKİ Konutlarının yanında yer almaktadır.